måndag 7 september 2009

Vilken far jag har!

Vilken far jag har. En oerhört duktig snickare som är till stor hjälp här hemma. Hade vi inte haft honom till hjälp så vet jag inte hur vi hade löst det. I helgen har vi kaklat köket och satt upp fläkten och för att fläkten ska fungera så var vi tvungna att dra ett nytt rörsystem. Tidigare i huset var det mekanisk ventilation. Nu är det klart för elektrikern att göra det sista så att vi får lyse i köket. Det är lite trist nu när det blir mörkare ute så tidigt att inte ha el till lamporna i köket.
Sedan delade jag och min mor på uppgiften att måla fönstren i köket och vardagsrummet vita. Det var ett pilljobb som krävde sin koncentration. Fast det som tog längst tid var nog att sätta upp tejp runt fönstren. Vi är väldigt nöjda med köket och när vi nu får lyse också så tror jag att vi kommer att trivas utmärkt i köket.

I lördags var han en enorm pessimist när det hade gått 80 min in i matchen mellan Ungern-Sverige och Ungern precis hade kvitterat på en ofantligt orättvis straff. Jag kan inte förstå hur domaren inte såg filmningen. Jag var rätt tjurig jag också, men de orden som kom ut ur hans mun när han tänkte på domaren efter straffen kom aldrig ur min mun. Hade inte jag kollat på matchen också så hade han säkerligen stängt av tv:n för han tyckte det var kört för Sveriges del att komma till VM. :) Att sedan få se hans min när Zlatan gjorde mål var en höjdare. Helt plötsligt satt där två väldigt glada och optimistiska personer i soffan. En plump i protokollet var att det kom ut ett högt stön och ett JAAAAA! från oss vilket ledde till att Noah vaknade. Men vadå, Sverige vann ju tyckte vi.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Instämmer med föregående talare,
"du har en fantastisk far".
Hoppas du gav honom en lugnande whisky.
/Kompis

Hon som hörde på sa...

Du var inte så optimistisk själv.