söndag 1 mars 2009

Vilken lördag!

Hela lördagen gick i full fart.
I går var vi i Oskarshamn på dop, Elliot skulle döpas. Vi åkte iväg tidigt för dopet började kl. 10:00. Det var ett fint dop. Efteråt bjöds det på tårta, bullar, kakor och kaffe.
Sedan for vi hemåt igen. Lovisas kollegor, Åsa och Sanna med familjer skulle komma kl. 18.00 och vi ville städa till det hemma och förbereda maten. Vi bjöd på gratinerad fläskfilé med paprika/chililsås. Det var en väldigt trevlig kväll. Vi åt och pratade långt in på småtimmarna och det var väldigt länge sedan jag gick och la mig kl. 02.00. Självklart vaknade Noah efter tre timmar och Lovisa gick upp med honom.
Hela familjen har varit sega idag. Igår lekte Aylin med sin kompis Nora. De var igång hela tiden, ibland blev de lite trötta, men då tog de det lite lugnare att tag och sedan var det full fart igen. Aylin gick och la sig samtidigt som Lovisa och mig. Kl. 06.00 så såg hon att Lovisa inte låg i sängen och då skulle hon gå upp. Det brukar vara väldigt svårt att övertala henne att gå och lägga sig igen, men den här gången efter bara fyra timmars sömn var det lätt att få henne att somna om. Skönt, för hon behövde verkligen sova. Ikväll somnade hon i soffan framför tv:n, så trött var hon. Det är en enastående liten dam vi har!

Inga kommentarer: