fredag 4 mars 2011

Två positiva besked!

Idag har vi/jag fått två besked. Det första beskedet var jag som fick och det var från läkaren. Vi har tidigare diskuterar att han ska remittera mig vidare till någon annan specialist och när jag träffade honom sist så hade jag själv med mig tre förslag på knäspecialister som jag i sin tur hade fått av min sjukgymnast. Det var en läkare från Malmö, en från Göteborg och min läkares kollega Lars Godh. Lars Godh var en av de bättre knäspecialisterna i Linköping innan han bytte sjukhus till Oskarshamn. Min läkare diskuterade med Lars Godh och jag ska nu få gå till honom. Lars vet hela min historia, men vill träffa mig för att bestämma hur vi går vidare. Det låter vettigt.
Samtidigt som jag är glad att något händer, att jag ska få komma till Lars Godh, så är jag samtidigt lite besviken. Det är hela tiden att vänta, vänta. Jag vill att något ska hända med mitt knä NU! Jag är trött på att ha ont! Noah var 2,5år igår och ända sedan han var 2-3 veckor gammal har jag haft ont i knät. Men jag ska få en tid till Lars Godh inom en vecka så det är bara att vänta lite till.

Det andra beskedet fick vi lite senare nu i eftermiddag. I går var en mäklare ute hos oss för att göra en värdering på huset. Vi ska inte flytta utan det är för att vi ska göra om våra lån efter renoveringarna. Det blev som vi hade trott och hoppats på. Med det nya värdet på huset kan vi göra om våra lån så att topplånet försvinner in i bottenlånet. Skönt!
Det hade varit ännu mer toppen om vi lyckats få in billånet i bottenlånet också, men det går inte och det hade vi inte trott heller att vi skulle få. Det var två positiva besked i dag!
Nu har vi precis ätit kebab i pitabröd och med lite bastu och Let´s dance så blir det en riktig myskväll!

1 kommentar:

Farmor sa...

Ha en skön kväll. Tänker på er!Kram