måndag 21 februari 2011

Det känns faktiskt som sportlov! :)

Idag börjar sportlovet och här i Hultsfred dit jag och barnen har åkt till är det ett vinterlandskap. I Hagby finns det knappt någon snö kvar, men det gör det i Hultsfred. Farmor och farfar kom ner till oss i fredags och farfar hjälpte till så att alla lister kom på plats, att taket till carporten blev klar samt att en hel del annat blev klart. Tanken är att vi nu ska värdera om huset för att förhoppningsvis kunna omförhandla våra lån. Det blev än mer aktuellt nu med räntehöjningen för några dagar sedan och de kommande räntehöjningarna.
Eftersom det är sportlov nu så passar jag och barnen på att följa med farmor och farfar till Hultsfred. Lovisa får stanna hemma och jobba. Oturligt nog för henne så blir det inte en lugn veckan utan oss därhemma för det är några föreläsningar och möten på eftermiddagarna och kvällarna som upptar en del av tiden. Fast lite rekreationstid får vi hoppas att det blir!
Ikväll blir det bad hos trollen i Hultsfreds simhall. Om vi inte blir uppätna av trollen så skriver jag lite mer i kväll om badet.

1 kommentar:

Markus sa...

Ja, troll är inte att leka med...