fredag 14 maj 2010

Intensiva timmar!

Igår hade Aylin kalas tillsammans med två kompisar på sin förskola. De är sammanlagt 11 barn på Storken så det en lagom liten grupp. Det var fullt fart från början med paketöppning och lekar. Sedan åt de chokladbollar, kärleksmums och glass. Alla njöt och vräkte i sig. Noah likaså. Han blev först vansinnig när han inte fick sitta vid det stora bordet tillsammans med Aylin och hennes kamrater. Han trodde att han skulle gå miste om det goda. Sedan blev han njöd när han insåg att han faktiskt skulle få kakor och glass han också.








Kalaset avslutades med att de gick på en skattjakt och fick slå på en pinata för att få ut skatten. Verkligen uppskattat! Aylin var nöjd med kalaset och när jag frågade om vad som var roligast så svarade hon att allt med kalaset var bäst.
Trots att kalaset endast pågick mellan kl.14.00 och 16.00 så var det intensiva, men roliga timmar framförallt för Aylin och hennes kompisar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Malva var supernöjd med kalaset och att få leka med alla sina kompisar och speciellt med Aylin som hon tycker så mycket om. Hälsn, Anders

Daniel Lyckman sa...

Aylin var jättenöjd också. Hon tyckte hela kalaset var bra sa hon. Vi får hitta någon tid snart där tjejerna kan leka. Noah kan leka med Toft, de blir nog ett härligt par. ;)