fredag 12 augusti 2011

Kalmar stadsfest!

Igår kväll var vi inne på stadsfesten i Kalmar och tittade på Rix Fm festivalen. Det var mycket folk ute på Kalmars gator och innestan levde verkligen upp. Det var en härlig atmosfär!
Vi fick besök av familjen Gunnar/Ojala under gårdags eftermiddagen och som också var intresserad av festivalen. Speciellt intresserad var Vincent och Aylin av Eric Saade och de blev nöjda efter hans konsert. Han kunde ha fått sjunga fler låtar än de tre han sjöng för det var bra stämning i publliken under hans låtar. Jag och Noah såg tyvärr inget av scenen där vi stod med vagnen, men det gjorde egentligen inget för Noah var mest intresserad av att höra "Popular" än att se Eric Saade sjunga. Dessutom fanns det en storbildsskärm, men tyvärr så körde de bilden på skärmen i takt med musiken så den hoppade i stort sett varje sekund mellan de olika personerna på scenen. Det var väl det som var mindre positivt igår.
Innan Eric Saade sjöng gick vi på pizzeria Victoria och åt goda pizzor som jag kan rekommendera. Dit anslöt även familjen Lundvin. De som hade tänkt sig att sitta och äta sin pizza i lugn och ro fick tji. Vi abonnerade nästan halva deras pizzeria! :)
Kvällen var bra med god pizza, bra musik och trevligt sällskap och innan kvällen var över hade vi också agerat taxi till Ljungbyholm åt halva Palmgrens. Kul att vara till hjälp! :)

Inga kommentarer: