fredag 5 augusti 2011

Födelsedagskalas och Kalmarmilen!

I onsdags fyllde vårt lilla busfrö 3år! Nu är han en stor kille säger han. :) Det var en toppendag! Det var skinande sol och vi fick besök av familjerna Palmgren och Milleback. Noah var som en solstråle hela dagen. Han njöt av att fylla år, men han var urvaken när vi väckte honom med sång. Det tog en liten stund innan han vaknade till och förstod att det låg paket i sängen. Det var flera Bamse-saker i paketen för det är favoriten just nu tillsammans med Blixten McQueen. Böcker, ritblock, kläder, ett leksaksmarsvin, m.m. fick han.

Noah är väldigt förtjust i hamburgare så det hade han beställt som mat. Efter maten badade barnen i poolen och de som ville fick en ansiktsmålning av Lovisa.
Till efterrätt bjöd vi på tårta och den kunde vi avnjuta på en filt ute i gräset. Dagen kunde inte ha blivit bättre!

Senare på kvällen åkte vi in till Kalmar för att titta på Johan och Martin när de sprang Kalmarmilen. De var duktiga och sprang på de tider de hade hoppats springa på. Jag får erkänna att jag var avundsjuk på dem. Det hade varit kul att springa med folk runt omkring som hejade på för det var massor med folk som hejade och samtidigt skönt väder! Det blev en härlig inramning på dagen!

Inga kommentarer: