torsdag 28 april 2011

Påskhelgen, mycket kortfattat.

Nu har snart vattkopporna försvunnit från Noah. Det är röda prickar kvar på hans lilla kropp. Skönt tycker Noah för då försvinner kliandet också. Påskhelgen har varit bra men mycket god mat och trevligt sällskap. I onsdags kom farfar ner till Kalmar för farfar, jag och farmor skulle se Kalmar FF - Elfsborg. Det var en trevlig match och jag tycker Guldfågel Arena var fin. Han stannade kvar några dagar för på långfredagen skulle vi fira Aylin.
Så under torsdagen och fredagen spikade han upp norrsidan i vår carport. På fredagen kom också mormor och morfar ner till Kalmar för att fira Aylin. På påskafton satte morfar och Lovisa upp staketet som vi tog ner när vi skulle göra carporten i höstas.
Påskmat fungerar alltid, speciellt när man får ta en liten snaps till sillen! ;) Påskdagen var lugn, vi gjorde inget speciellt utan njöt av det fina vädret. På annandag påsk kom Maria och Martin med familj samt Peter med barn på besök för att fira Aylin. Till det kalaset grillade vi lax och kyckling och istället för den vanliga potatisen gjorde jag en pastasallad. Det blev mycket gott!
Som sagt, påskhelgen var full av mat, mängder av godis samt trevliga besök!

Inga kommentarer: