söndag 2 oktober 2011

Cykelfest!


Igår var vi med på en mycket trevlig cykelfest! Vi träffade massor med trevliga personer och jag gillar att prata så det var en bra kombination! :)
Kl. 16.00 började festen med förrätt och en halvtimme innan öppnade vi brevet där det stod till vilka vi skulle åka till på förrätten. Det blev god italiensk plockmat hos vår kollega som även är Aylins fröken i förskoleklassen. Mycket trevligt!
Kl. 17.30 öppnade vi nästa brev och där stod det att jag och Lovisa skulle hem till ett par inte långt därifrån vi var på förrätten. Till varmrätt bjöds vi på brudkycklingfile med sås, sallad och pressad potatis. Även detta var mycket gott! Till båda dessa rätter bjöds det även på en hel del god dricka. Man fick passa sig så att det inte blev för mycket av det goda! :)
Efterrätten hade vi hemma hos oss och vi bjöd på Toscapäron med pistagenötter samt vaniljglass. Som dryck bjöd vi på dessertvin och kaffe med avec i form av Baileys och en väldigt god maltwhisky, Balvenie. Till vår efterrätt hade vi bakat olika sorters skorpor som skulle vara som lite tilltugg efter Toscapäronen, men de hann vi inte med att plocka fram. Tiden bara rann iväg.
Som avslutning på kvällen samlades alla par på Kolbodagården där lokalbandet The Louds spelade. På alla tre ställen tidigare på kvällen träffade vi bara personer som kända för oss, men där såg jag flera nya ansikten. Totalt var det 47 par som var med på cykelfesten och det var bara par som bor runt Kolboda som fick vara med. Kul att lära känna nya människor! Hela kvällen var superkul och jag hoppas på en repris nästa år!

Inga kommentarer: